Ultimele subiecte
» topic de ... SALUTScris de Tania Vin Oct 30, 2015 6:28 pm
» Dedicatii pentru cei dragi si nu numai ...
Scris de hotsexyro Vin Mar 02, 2012 10:44 am
» Astazi, intr-o cugetare ....
Scris de hotsexyro Mier Feb 29, 2012 2:41 pm
» LA MULTI ANI,MENA!
Scris de hotsexyro Mar Feb 14, 2012 8:13 am
» LA MULTI ANI,motzul meu preferat!
Scris de hotsexyro Dum Feb 12, 2012 7:10 am
» Micul Print sau... despre iubire....
Scris de hotsexyro Sam Feb 04, 2012 9:00 am
» Micul fotograf:)
Scris de hotsexyro Mier Ian 04, 2012 2:49 pm
» Azi, intr-o melodie .....
Scris de hotsexyro Lun Dec 26, 2011 4:35 pm
» Despre Dor!
Scris de hotsexyro Joi Dec 15, 2011 7:00 am
» sectiunea BANCURI
Scris de hotsexyro Sam Dec 03, 2011 10:55 am
» Mesajul din sticla
Scris de hotsexyro Mier Noi 30, 2011 7:53 am
» Poftiti cu incredere (remix) :))
Scris de nicknistor Lun Noi 28, 2011 9:30 pm
» Care credeti ca este realitatea..?
Scris de Seshat Dum Oct 23, 2011 1:33 am
» Visele de la pachet...
Scris de hotsexyro Sam Oct 22, 2011 5:09 pm
» LA MULTI ANI,draga ANDRA!
Scris de hotsexyro Lun Oct 10, 2011 11:47 am
» Gradini si parcuri
Scris de hotsexyro Lun Sept 05, 2011 2:46 pm
» Surasul interior
Scris de hotsexyro Lun Sept 05, 2011 2:29 pm
» Amintiri de vacanta
Scris de hotsexyro Lun Sept 05, 2011 2:26 pm
» Vesti bune :)
Scris de hotsexyro Sam Aug 27, 2011 8:48 am
» Despre femei
Scris de hotsexyro Mar Mai 10, 2011 12:30 pm
Top postatori
Only (19411) | ||||
enola_gay (12892) | ||||
quanchi (12068) | ||||
hotsexyro (11940) | ||||
vlavi (9100) | ||||
Mena (7546) | ||||
CROCODILU' (5056) | ||||
TAVIC (5001) | ||||
Tania (4875) | ||||
fabienne05 (4363) |
Horoscop
Ceas
Meniul zilei
+11
geahit
fabienne05
abyss
hotsexyro
Only
enola_gay
Andi
vlavi
Rechinu07
Mena
Zuza
15 participanți
Pagina 3 din 4
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Meniul zilei
Geahit,daca te uit la profilul lui Tavic de deasupra postarii tale undeva scrie PM.DAi acolo click si-i trimiti mesajul sau ma rog,cui vrei tu.In momentul in care ai primit un mesaj,pe bara meniului o sa-ti palpaie mesaje.Sper ca ai inteles...
Mena- Sefă pe plantaţie
- Sex :
Numar mesaje : 7546
Puncte : 9628
Reputatie : 72
Localizare : Alba Iulia Varsta : 49
Data nasterii : 14/02/1975
enola_gay- Miezul din dodoashca
- Sex :
Numar mesaje : 12892
Puncte : 14896
Reputatie : 39
Localizare : frfnfdfmdmk Varsta : 113
Data nasterii : 01/01/1911
Re: Meniul zilei
la mine ultima descoperire a fost sa-l pun pe tweety la semnatura!ca nu-i simplu!
TAVIC- Inginer anti-stres
- Sex :
Numar mesaje : 5001
Puncte : 8820
Reputatie : 63
Localizare : boscheti Varsta : 48
Data nasterii : 22/10/1975
Re: Meniul zilei
Numarul dvs de mesaje postate in forum nu permite trimiterea de mesaje private................... asta apare cand vreau sa trimit un mesaj..... si de aia nu pot sa trimit....... İNGERA MEA am primit mesajele tale..... te sarut dulce.........
geahit- Fresh "meat"
- Numar mesaje : 19
Puncte : 5311
Reputatie : 0
Localizare : DİYARBAKIR / TURCİA Varsta : 54
Data nasterii : 14/07/1969
Re: Meniul zilei
A,stai ca am uitat.Mai scrie cate ceva pe topicuri,ca trebuie sa ai vreo 10 postari si apoi poti scrie si mesaje.Asa ca,bombane si tu ceva acolo ..)
Mena- Sefă pe plantaţie
- Sex :
Numar mesaje : 7546
Puncte : 9628
Reputatie : 72
Localizare : Alba Iulia Varsta : 49
Data nasterii : 14/02/1975
Re: Meniul zilei
scuzati ma ca am iesit si din topic...
geahit- Fresh "meat"
- Numar mesaje : 19
Puncte : 5311
Reputatie : 0
Localizare : DİYARBAKIR / TURCİA Varsta : 54
Data nasterii : 14/07/1969
Re: Meniul zilei
Multumesc de ajutor BELLA.... te pup.......
geahit- Fresh "meat"
- Numar mesaje : 19
Puncte : 5311
Reputatie : 0
Localizare : DİYARBAKIR / TURCİA Varsta : 54
Data nasterii : 14/07/1969
Re: Meniul zilei
selamun aleykum.............
geahit- Fresh "meat"
- Numar mesaje : 19
Puncte : 5311
Reputatie : 0
Localizare : DİYARBAKIR / TURCİA Varsta : 54
Data nasterii : 14/07/1969
Re: Meniul zilei
da.............
geahit- Fresh "meat"
- Numar mesaje : 19
Puncte : 5311
Reputatie : 0
Localizare : DİYARBAKIR / TURCİA Varsta : 54
Data nasterii : 14/07/1969
Re: Meniul zilei
cum po sa pun si o poza cu mine?
geahit- Fresh "meat"
- Numar mesaje : 19
Puncte : 5311
Reputatie : 0
Localizare : DİYARBAKIR / TURCİA Varsta : 54
Data nasterii : 14/07/1969
Re: Meniul zilei
Pe bara principala (din forum sau de la profil) apare un buton unde scrie-gazduieste o imagine.Dai click acolo si ti se deschide fereastra de cautare-Browse.Dai click pe ea,iei poza din PC-ul tau si apoi apesi host it.Astepta sa se incarce si ti-o duce intr-un program unde iti va da niste coduri. Copiezi cand e gata primul cod de acolo de sus,te intorci in forum in fereastra de scris sau din profil,unde esti si apesi butonul urmator(e unul cu un copacel in fundal)Dai paste la codul respectiv si apoi trimiteti.Spor..
Mena- Sefă pe plantaţie
- Sex :
Numar mesaje : 7546
Puncte : 9628
Reputatie : 72
Localizare : Alba Iulia Varsta : 49
Data nasterii : 14/02/1975
Re: Meniul zilei
multumesc bella de ajutor... o sa incerc acuma.....
geahit- Fresh "meat"
- Numar mesaje : 19
Puncte : 5311
Reputatie : 0
Localizare : DİYARBAKIR / TURCİA Varsta : 54
Data nasterii : 14/07/1969
Re: Meniul zilei
Incearca si cum ti-am zis eu , ca e mai usor ....
enola_gay- Miezul din dodoashca
- Sex :
Numar mesaje : 12892
Puncte : 14896
Reputatie : 39
Localizare : frfnfdfmdmk Varsta : 113
Data nasterii : 01/01/1911
Re: Meniul zilei
Dragii mei,am observat ca sunt cateva persoane din Braila,
tre' sa fiti tare priceputi la mancaruri de peste.
Va rog dati'mi si mie cateva retete de mancaruri de peste,dar nu din cele care se fac
deobicei,prin alte locuri,ceva deosebit de care eu sa nu stiu,
spune'ti doar numele si daca nu gasesc pe "tata" google,
atunci va voi apela,sa imi da'ti reteta.
Ar fi destul de greu sa scriti toate retetele.
tre' sa fiti tare priceputi la mancaruri de peste.
Va rog dati'mi si mie cateva retete de mancaruri de peste,dar nu din cele care se fac
deobicei,prin alte locuri,ceva deosebit de care eu sa nu stiu,
spune'ti doar numele si daca nu gasesc pe "tata" google,
atunci va voi apela,sa imi da'ti reteta.
Ar fi destul de greu sa scriti toate retetele.
Zuza- Ingenua
- Sex :
Numar mesaje : 1108
Puncte : 6117
Reputatie : 22
Re: Meniul zilei
Zuzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uite ce am primit aku pe mail
Formidabila placinta cu peste a lui Jamie Oliver
Insasi ideea de placinta cu peste reprezinta pentru mine una dintre cele mai agreabile, imbietoare si apetisante mancaruri care-mi pot trece prin minte. Reteta de fata este una excelenta, care mi se potriveste foarte bine.
Ingrediente (pentru 6 portii):
5 cartofi mari, decojiti si taiati in cubulete de aproximativ 2,5 cm,
sare si piper negru proaspat macinat,
2 oua ecologice
2 maini mari de spanac proaspat,
1 ceapa, tocata marunt,
1 morcov, injumatatit si tocat marunt,
ulei de masline extravirgin,
circa 285 ml de smantana dulce,
2 maini zdravene de branza Cheddar maturata sau parmezan ras,
sucul de la 1 lamaie,
1 lingurita cu varf de mustar englezesc,
1 mana mare de patrunjel verde, tocat marunt,
455 g de file de eglefin sau cod, fara piele sau oase si taiat in bucati lungi,
nucsoara (optional).
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 230°C/treapta 8 la cel pe gaz. Puneti cartofii in apa clocotita cu sare si fierbeti-i timp de 2 minute. Puneti si ouale la fiert si tineti-le pe foc inca 8 minute, pana devin tari, moment in care si cartofii ar trebui sa fie patrunsi bine. In paralel, pentru a-l gati la aburi, puneti spanacul intr-o strecuratoare deasupra oalei. Nu va va lua mai mult de 1 minut. Atunci cand spanacul e gata, scoateti-l din strecuratoare si eliminati excesul de apa presandu-l cu grija. Apoi scurgeti si cartofii cu ajutorul strecuratoarei. Scoateti ouale, puneti-le in apa rece, apoi decojiti-le si taiati-le in sferturi. Dati-le deoparte.
Intr-un alt vas, prajiti la foc mic ceapa si morcovul, in putin ulei de masline, pentru aproximativ 5 minute, apoi adaugati smantana si aduceti la punctul de fierbere. Luati vasul de pe foc si adaugati branza, sucul de lamaie, mustarul si patrunjelul verde.
Puneti spanacul, pestele si ouale intr-un vas de lut de marime potrivita si amestecati totul, turnand deasupra sosul cremos de legume. Cartofii fierti ar trebui sa fie bine scursi si facuti piure — mai turnati peste ei putin ulei de masline, sare, piper si putina nucsoara, daca doriti. Raspanditi-i deasupra pestelui. Nu va deranjati sa migaliti placinta, astfel incat sa arate impecabil — este un fel de mancare nepretentios si consistent. Dati-o la cuptor timp de aproximativ 25-30 de minute, pana cand se rumenesc cartofii. Serviti alaturi de niste mazare sau de ceva verdeturi, fara sa uitati de fasolea coapta si de ketchup. Are o consistenta lipicioasa, dar deosebit de gustoasa, si tocmai asta imi place cel mai mult la ea.
Formidabila placinta cu peste a lui Jamie Oliver
Insasi ideea de placinta cu peste reprezinta pentru mine una dintre cele mai agreabile, imbietoare si apetisante mancaruri care-mi pot trece prin minte. Reteta de fata este una excelenta, care mi se potriveste foarte bine.
Ingrediente (pentru 6 portii):
5 cartofi mari, decojiti si taiati in cubulete de aproximativ 2,5 cm,
sare si piper negru proaspat macinat,
2 oua ecologice
2 maini mari de spanac proaspat,
1 ceapa, tocata marunt,
1 morcov, injumatatit si tocat marunt,
ulei de masline extravirgin,
circa 285 ml de smantana dulce,
2 maini zdravene de branza Cheddar maturata sau parmezan ras,
sucul de la 1 lamaie,
1 lingurita cu varf de mustar englezesc,
1 mana mare de patrunjel verde, tocat marunt,
455 g de file de eglefin sau cod, fara piele sau oase si taiat in bucati lungi,
nucsoara (optional).
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 230°C/treapta 8 la cel pe gaz. Puneti cartofii in apa clocotita cu sare si fierbeti-i timp de 2 minute. Puneti si ouale la fiert si tineti-le pe foc inca 8 minute, pana devin tari, moment in care si cartofii ar trebui sa fie patrunsi bine. In paralel, pentru a-l gati la aburi, puneti spanacul intr-o strecuratoare deasupra oalei. Nu va va lua mai mult de 1 minut. Atunci cand spanacul e gata, scoateti-l din strecuratoare si eliminati excesul de apa presandu-l cu grija. Apoi scurgeti si cartofii cu ajutorul strecuratoarei. Scoateti ouale, puneti-le in apa rece, apoi decojiti-le si taiati-le in sferturi. Dati-le deoparte.
Intr-un alt vas, prajiti la foc mic ceapa si morcovul, in putin ulei de masline, pentru aproximativ 5 minute, apoi adaugati smantana si aduceti la punctul de fierbere. Luati vasul de pe foc si adaugati branza, sucul de lamaie, mustarul si patrunjelul verde.
Puneti spanacul, pestele si ouale intr-un vas de lut de marime potrivita si amestecati totul, turnand deasupra sosul cremos de legume. Cartofii fierti ar trebui sa fie bine scursi si facuti piure — mai turnati peste ei putin ulei de masline, sare, piper si putina nucsoara, daca doriti. Raspanditi-i deasupra pestelui. Nu va deranjati sa migaliti placinta, astfel incat sa arate impecabil — este un fel de mancare nepretentios si consistent. Dati-o la cuptor timp de aproximativ 25-30 de minute, pana cand se rumenesc cartofii. Serviti alaturi de niste mazare sau de ceva verdeturi, fara sa uitati de fasolea coapta si de ketchup. Are o consistenta lipicioasa, dar deosebit de gustoasa, si tocmai asta imi place cel mai mult la ea.
fabienne05- Inginer anti-stres
- Numar mesaje : 4363
Puncte : 8882
Reputatie : 51
Localizare : bucuresti Varsta : 68
Data nasterii : 23/05/1955
quanchi- Moderator
- Sex :
Numar mesaje : 12068
Puncte : 14529
Reputatie : 135
Localizare : Bucuresti Varsta : 54
Data nasterii : 24/09/1969
Re: Meniul zilei
dak vrei mai caut prin colectia mea......vrei si reteta de Sushi?
fabienne05- Inginer anti-stres
- Numar mesaje : 4363
Puncte : 8882
Reputatie : 51
Localizare : bucuresti Varsta : 68
Data nasterii : 23/05/1955
Andra- Fresh "meat"
- Sex :
Numar mesaje : 156
Puncte : 5371
Reputatie : 8
Localizare : arad Varsta : 49
Data nasterii : 10/10/1974
Re: Meniul zilei
Putina tocanita din p**a de geoana , servita cu mamaliga de boc , domnului base ....
daca incerci sa ma scoti d in sarite , ai sa fii uimit , dar nu ai nici o sansa .... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
am prea multe motive , azi, sa fiu fericita , ca sa ma poata enerva ceva ....
ah ..daca mai ramane ceva tocanita , cu drag , te servesc ....F 17 !!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
daca incerci sa ma scoti d in sarite , ai sa fii uimit , dar nu ai nici o sansa .... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
am prea multe motive , azi, sa fiu fericita , ca sa ma poata enerva ceva ....
ah ..daca mai ramane ceva tocanita , cu drag , te servesc ....F 17 !!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
enola_gay- Miezul din dodoashca
- Sex :
Numar mesaje : 12892
Puncte : 14896
Reputatie : 39
Localizare : frfnfdfmdmk Varsta : 113
Data nasterii : 01/01/1911
Andra- Fresh "meat"
- Sex :
Numar mesaje : 156
Puncte : 5371
Reputatie : 8
Localizare : arad Varsta : 49
Data nasterii : 10/10/1974
enola_gay- Miezul din dodoashca
- Sex :
Numar mesaje : 12892
Puncte : 14896
Reputatie : 39
Localizare : frfnfdfmdmk Varsta : 113
Data nasterii : 01/01/1911
Andra- Fresh "meat"
- Sex :
Numar mesaje : 156
Puncte : 5371
Reputatie : 8
Localizare : arad Varsta : 49
Data nasterii : 10/10/1974
Re: Meniul zilei
nu, dragule ...o salata de fraieri, eventual ..te bagi ???
enola_gay- Miezul din dodoashca
- Sex :
Numar mesaje : 12892
Puncte : 14896
Reputatie : 39
Localizare : frfnfdfmdmk Varsta : 113
Data nasterii : 01/01/1911
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 3 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|