Ultimele subiecte
» topic de ... SALUTScris de Tania Vin Oct 30, 2015 6:28 pm
» Dedicatii pentru cei dragi si nu numai ...
Scris de hotsexyro Vin Mar 02, 2012 10:44 am
» Astazi, intr-o cugetare ....
Scris de hotsexyro Mier Feb 29, 2012 2:41 pm
» LA MULTI ANI,MENA!
Scris de hotsexyro Mar Feb 14, 2012 8:13 am
» LA MULTI ANI,motzul meu preferat!
Scris de hotsexyro Dum Feb 12, 2012 7:10 am
» Micul Print sau... despre iubire....
Scris de hotsexyro Sam Feb 04, 2012 9:00 am
» Micul fotograf:)
Scris de hotsexyro Mier Ian 04, 2012 2:49 pm
» Azi, intr-o melodie .....
Scris de hotsexyro Lun Dec 26, 2011 4:35 pm
» Despre Dor!
Scris de hotsexyro Joi Dec 15, 2011 7:00 am
» sectiunea BANCURI
Scris de hotsexyro Sam Dec 03, 2011 10:55 am
» Mesajul din sticla
Scris de hotsexyro Mier Noi 30, 2011 7:53 am
» Poftiti cu incredere (remix) :))
Scris de nicknistor Lun Noi 28, 2011 9:30 pm
» Care credeti ca este realitatea..?
Scris de Seshat Dum Oct 23, 2011 1:33 am
» Visele de la pachet...
Scris de hotsexyro Sam Oct 22, 2011 5:09 pm
» LA MULTI ANI,draga ANDRA!
Scris de hotsexyro Lun Oct 10, 2011 11:47 am
» Gradini si parcuri
Scris de hotsexyro Lun Sept 05, 2011 2:46 pm
» Surasul interior
Scris de hotsexyro Lun Sept 05, 2011 2:29 pm
» Amintiri de vacanta
Scris de hotsexyro Lun Sept 05, 2011 2:26 pm
» Vesti bune :)
Scris de hotsexyro Sam Aug 27, 2011 8:48 am
» Despre femei
Scris de hotsexyro Mar Mai 10, 2011 12:30 pm
Top postatori
Only (19411) | ||||
enola_gay (12892) | ||||
quanchi (12068) | ||||
hotsexyro (11940) | ||||
vlavi (9100) | ||||
Mena (7546) | ||||
CROCODILU' (5056) | ||||
TAVIC (5001) | ||||
Tania (4875) | ||||
fabienne05 (4363) |
Horoscop
Ceas
Mananc ca sa traiesc si nu traiesc ca sa mananc ...
+20
mademoiselle52
Tania
furtunosul
Andi
varsator
TAVIC
Oana
fabienne05
Mena
quanchi
Didina
Tataita
abyss
hotsexyro
leoaika
Tasha
nicknistor
Rechinu07
vlavi
enola_gay
24 participanți
Pagina 2 din 11
Pagina 2 din 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: Mananc ca sa traiesc si nu traiesc ca sa mananc ...
nu-l "cunosc" si nici nu ma intereseaza...trecutul.... ))) mai bine ma ingras ))
Didina- Invatacel
- Sex :
Numar mesaje : 1385
Puncte : 6858
Reputatie : 22
Varsta : 54
Data nasterii : 11/10/1969
Re: Mananc ca sa traiesc si nu traiesc ca sa mananc ...
pai o sa trebuiasca sa ma iubeasca mult si des.... sa slabesc )))))))))))) sigur o sa-i convina )))
Didina- Invatacel
- Sex :
Numar mesaje : 1385
Puncte : 6858
Reputatie : 22
Varsta : 54
Data nasterii : 11/10/1969
Re: Mananc ca sa traiesc si nu traiesc ca sa mananc ...
Un mos si o baba, sot si sotie mor intr-un accident si ajung in Rai. Acolo ingerul de serviciu ii duce pe o plaja plina de palmieri si cu o casa de lemn si le spune ca acum tot ce au de facut ei in Rai este sa stea acolo si sa se bucure de tot. Mosul se intoarce catre baba si ii zice:
- Vezi ce proasta ai fost? Puteam sa fim aici de 10 ani dar, nu... tu vroiai sa mancam sanatos!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
- Vezi ce proasta ai fost? Puteam sa fim aici de 10 ani dar, nu... tu vroiai sa mancam sanatos!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
quanchi- Moderator
- Sex :
Numar mesaje : 12068
Puncte : 14527
Reputatie : 135
Localizare : Bucuresti Varsta : 54
Data nasterii : 24/09/1969
Re: Mananc ca sa traiesc si nu traiesc ca sa mananc ...
Am facut in seara asta si vreau sa va dau reteta si voua:
Tocanita de ciuperci
Ingrediente:
-ciuperci(Mitarci)
-ceapa
-ulei
-smantana
-piper,sare
Mod de preparare:
Se toaca ciupercile si se pun la fiert impreuna cu ceapa si uleiul,pana isi lasa zeama si se scad,apoi se adauga smantana,sare,piper,dupa gust.Se serveste cu mamaliga!
Tocanita de ciuperci
Ingrediente:
-ciuperci(Mitarci)
-ceapa
-ulei
-smantana
-piper,sare
Mod de preparare:
Se toaca ciupercile si se pun la fiert impreuna cu ceapa si uleiul,pana isi lasa zeama si se scad,apoi se adauga smantana,sare,piper,dupa gust.Se serveste cu mamaliga!
hotsexyro- Miss Vitalitate
- Numar mesaje : 11940
Puncte : 12322
Reputatie : 81
Localizare : Brasov Varsta : 70
Data nasterii : 14/05/1954
Re: Mananc ca sa traiesc si nu traiesc ca sa mananc ...
Hot...pune putin usturoi si mult patrunjel verde...Un deliciu..))
Mena- Sefă pe plantaţie
- Sex :
Numar mesaje : 7546
Puncte : 9626
Reputatie : 72
Localizare : Alba Iulia Varsta : 49
Data nasterii : 14/02/1975
Re: Mananc ca sa traiesc si nu traiesc ca sa mananc ...
Bella....stiu,la mine la bucatarie la toate mesele castronasul cu usturoi(mujdei) si patrunjelul stau pe masa...eu pun in toate mancarurile la mine in farfurie...
Am persoane tinere,pe langa mine pe-aici,...care nu papa cu usturoi...au viata sociala foarte intensa,pupaturi,alea,alea... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ..
ma rog mofturi..de-ale tineretii! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Am persoane tinere,pe langa mine pe-aici,...care nu papa cu usturoi...au viata sociala foarte intensa,pupaturi,alea,alea... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ..
ma rog mofturi..de-ale tineretii! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
hotsexyro- Miss Vitalitate
- Numar mesaje : 11940
Puncte : 12322
Reputatie : 81
Localizare : Brasov Varsta : 70
Data nasterii : 14/05/1954
Re: Mananc ca sa traiesc si nu traiesc ca sa mananc ...
Cozonac rusesc
Cred ca prajitura aceasta,dateaza de pe vremea cind rusoaicele nu aveau tavi de copt,
motiv pentru care s-au adapta la ce se gasea prin batatura.
Pentu aceasta prajitura avem nevoie de urmatoarele :
-225 g faina
-20 g drojdie
-100ml.lapte caldut
-75 g zahar
-1 galbenus
-50 g unt
-caoaja de lamiie,portocala,rom,fructe confiate,stafide,ciocolata.....sau ce va mai place voua.-
-vanilie
Din drojdie,putin zahar si lapte caldut se face o maia,care se pune in mijlocul fainii.
Se lasa maiaua sa creasca .
Dupa 15 minute arata cam asa.
Nu ma putui abtine sa nu va trimit un zimbet.
Apoi se adauga restul de zahar,lapte, oul si untul la temperatura camerei.
Aluatul se lasa la crescut 30 de minute
Fructele confiate,coaja de lamiie,portocala si stafidele se lasa la infuzat in rom.
Eu am pus si putina ciocolata.
Se tapeteaza "Formele" pardon,conservele(caci aaa ceva s-a folosit ca si tava) cu hirtie de copt.
Cind aluatul a crescut,se amesteca cu ciocolata bucati si fructele bine scurse.
Se pun la copt 35 de minute.Chiar daca va par coapte,trebuie incercate cu o scobitoare
Asa arata la final,fardate cu ciocolata si glazura de zahar.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Cred ca prajitura aceasta,dateaza de pe vremea cind rusoaicele nu aveau tavi de copt,
motiv pentru care s-au adapta la ce se gasea prin batatura.
Pentu aceasta prajitura avem nevoie de urmatoarele :
-225 g faina
-20 g drojdie
-100ml.lapte caldut
-75 g zahar
-1 galbenus
-50 g unt
-caoaja de lamiie,portocala,rom,fructe confiate,stafide,ciocolata.....sau ce va mai place voua.-
-vanilie
Din drojdie,putin zahar si lapte caldut se face o maia,care se pune in mijlocul fainii.
Se lasa maiaua sa creasca .
Dupa 15 minute arata cam asa.
Nu ma putui abtine sa nu va trimit un zimbet.
Apoi se adauga restul de zahar,lapte, oul si untul la temperatura camerei.
Aluatul se lasa la crescut 30 de minute
Fructele confiate,coaja de lamiie,portocala si stafidele se lasa la infuzat in rom.
Eu am pus si putina ciocolata.
Se tapeteaza "Formele" pardon,conservele(caci aaa ceva s-a folosit ca si tava) cu hirtie de copt.
Cind aluatul a crescut,se amesteca cu ciocolata bucati si fructele bine scurse.
Se pun la copt 35 de minute.Chiar daca va par coapte,trebuie incercate cu o scobitoare
Asa arata la final,fardate cu ciocolata si glazura de zahar.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
vlavi- Scutier
- Sex :
Numar mesaje : 9100
Puncte : 12143
Reputatie : 121
Localizare : Braila Varsta : 66
Data nasterii : 30/10/1957
hotsexyro- Miss Vitalitate
- Numar mesaje : 11940
Puncte : 12322
Reputatie : 81
Localizare : Brasov Varsta : 70
Data nasterii : 14/05/1954
Didina- Invatacel
- Sex :
Numar mesaje : 1385
Puncte : 6858
Reputatie : 22
Varsta : 54
Data nasterii : 11/10/1969
Re: Mananc ca sa traiesc si nu traiesc ca sa mananc ...
Tort Dobos
Un tort Dobos este un tort perfect pentru o zi de nastere, pentru Craciun, Revelion sau o zi onomastica. Cu aceasta reteta de tort veti obtine un rezultat savuros si toata lumea va mai cere o portie.
Categorie: Retete de dulciuri
Bucatarie: ungureasca
Timp preparare: doua ore si jumatate
Ingrediente pentru blaturile de tort Dobos
7 galbenusuri
200 g zahar
1 priza de sare
1 plic zahar vanilat
2 lingurite zeama de lamaie
0,13 l apa calie
7 albusuri
50 g zahar pudra
coaja rasa de la 1/2 lamaie (netratata chimic)
200 g faina
unt, margarina sau ulei pentu uns forma de copt
Ingrediente pentru crema de tort Dobos
200 g zahar
apa fierbinte
275 g unt
1 priza de sare
50 g cacao
1 lingurita rom (facultativ)
1/2 plic zahar vanilat
30 g cacao pentru pudrat marginea tortului
Ingrediente pentru caramel la tortul Dobos
250 g zahar
sucul de la 1/2 lamaie
Ingrediente pentru ornat tortul Dobos
12 mini praline (trufe)
Cum se prepara tortul Dobos
Galbenusurile se amesteca bine. Se adauga, putin cate putin, zaharul, sarea, zaharul vanilat, sucul de lamaie si apa. Se amesteca pana cand devine o masa cremoasa. Albusurile se bat spuma (proba daca sunt gata: se taie spuma cu un cutit si taietura trebuie sa ramana vizibila). Se cerne zaharul pudra pe deasupra spumei de albus, se pune si coaja de lamaie si se amesteca. Se toarna spuma peste crema, se cerne faina pe deasupra. Se bate crema cu grija cu telul.
Din aluatul asta se coc 8-9 blaturi subtiri. Se pune 2-3 mm din aluat ori pe fundul unei cratiti cu diametrul de 26 cm, ori pe fundul formei de copt rotunda (cu inel) unsa bine cu grasime. Se dau la cuptorul preincalzit (200 °C) 10-12 min. Se lasa la racit.
Pentru crema de tort Dobos se pune zaharul intr-o cratita si se pune atata apa fierbinte, pana zaharul e usor acoperit. Se pune pe foc si se lasa sa traga 2-3 clocote. Se amesteca incontinuu, sa nu se prinda. Se lasa la racit. Untul se freaca spuma cu sarea, se adauga cacaoa (atentie la amestecat acum, sa nu se umple toata bucataria cu praf de cacao). Se adauga siropul, putin cate putin, cremei. La urma se pune romul si zaharul vanilat si se mai amesteca o data sanatos. Cu crema asta se umple blaturile, cu exceptia unuia, pe care-l punem deoparte.
Deci avem acum tortul, se si imbraca in crema de ciocolata si se pudreaza pe margine cu cacao (tinandu-l usor aplecat si tot rotindu-l).
Pentru caramel se pregateste o tigaie sai cratita foarte curata, se pune zaharul in ea si se pune la topit pe foc foarte mic. Cand s-a topit (atentie, ca daca se arde, nu mai e comestibil avand un gust amar.
Tot atentie la arsuri cu caramel, sunt dintre cele mai dureroase), se adauga sucul de lamaie si se amesteca bine. Se toarna pe blatul pus deoparte si se intinde uniform pe el. Blatul caramelizat se taie in 12 felii cu un cutit cu lama foarte bine ascutita si uns foarte bine cu unt atat timp cat caramelul este inca moale. Se lasa la racit ca sa se intareasca. Se pun cele 12 felii pe deasupra tortului, ca un evantai, cu cate o trufa mica sub fiecare bucata de blat caramelizat.
Un tort Dobos este un tort perfect pentru o zi de nastere, pentru Craciun, Revelion sau o zi onomastica. Cu aceasta reteta de tort veti obtine un rezultat savuros si toata lumea va mai cere o portie.
Categorie: Retete de dulciuri
Bucatarie: ungureasca
Timp preparare: doua ore si jumatate
Ingrediente pentru blaturile de tort Dobos
7 galbenusuri
200 g zahar
1 priza de sare
1 plic zahar vanilat
2 lingurite zeama de lamaie
0,13 l apa calie
7 albusuri
50 g zahar pudra
coaja rasa de la 1/2 lamaie (netratata chimic)
200 g faina
unt, margarina sau ulei pentu uns forma de copt
Ingrediente pentru crema de tort Dobos
200 g zahar
apa fierbinte
275 g unt
1 priza de sare
50 g cacao
1 lingurita rom (facultativ)
1/2 plic zahar vanilat
30 g cacao pentru pudrat marginea tortului
Ingrediente pentru caramel la tortul Dobos
250 g zahar
sucul de la 1/2 lamaie
Ingrediente pentru ornat tortul Dobos
12 mini praline (trufe)
Cum se prepara tortul Dobos
Galbenusurile se amesteca bine. Se adauga, putin cate putin, zaharul, sarea, zaharul vanilat, sucul de lamaie si apa. Se amesteca pana cand devine o masa cremoasa. Albusurile se bat spuma (proba daca sunt gata: se taie spuma cu un cutit si taietura trebuie sa ramana vizibila). Se cerne zaharul pudra pe deasupra spumei de albus, se pune si coaja de lamaie si se amesteca. Se toarna spuma peste crema, se cerne faina pe deasupra. Se bate crema cu grija cu telul.
Din aluatul asta se coc 8-9 blaturi subtiri. Se pune 2-3 mm din aluat ori pe fundul unei cratiti cu diametrul de 26 cm, ori pe fundul formei de copt rotunda (cu inel) unsa bine cu grasime. Se dau la cuptorul preincalzit (200 °C) 10-12 min. Se lasa la racit.
Pentru crema de tort Dobos se pune zaharul intr-o cratita si se pune atata apa fierbinte, pana zaharul e usor acoperit. Se pune pe foc si se lasa sa traga 2-3 clocote. Se amesteca incontinuu, sa nu se prinda. Se lasa la racit. Untul se freaca spuma cu sarea, se adauga cacaoa (atentie la amestecat acum, sa nu se umple toata bucataria cu praf de cacao). Se adauga siropul, putin cate putin, cremei. La urma se pune romul si zaharul vanilat si se mai amesteca o data sanatos. Cu crema asta se umple blaturile, cu exceptia unuia, pe care-l punem deoparte.
Deci avem acum tortul, se si imbraca in crema de ciocolata si se pudreaza pe margine cu cacao (tinandu-l usor aplecat si tot rotindu-l).
Pentru caramel se pregateste o tigaie sai cratita foarte curata, se pune zaharul in ea si se pune la topit pe foc foarte mic. Cand s-a topit (atentie, ca daca se arde, nu mai e comestibil avand un gust amar.
Tot atentie la arsuri cu caramel, sunt dintre cele mai dureroase), se adauga sucul de lamaie si se amesteca bine. Se toarna pe blatul pus deoparte si se intinde uniform pe el. Blatul caramelizat se taie in 12 felii cu un cutit cu lama foarte bine ascutita si uns foarte bine cu unt atat timp cat caramelul este inca moale. Se lasa la racit ca sa se intareasca. Se pun cele 12 felii pe deasupra tortului, ca un evantai, cu cate o trufa mica sub fiecare bucata de blat caramelizat.
vlavi- Scutier
- Sex :
Numar mesaje : 9100
Puncte : 12143
Reputatie : 121
Localizare : Braila Varsta : 66
Data nasterii : 30/10/1957
Re: Mananc ca sa traiesc si nu traiesc ca sa mananc ...
Vlavi..te rog..baga repede o reteta rapida ca nu am nimic gatit si balaurul meu nu stie sa zica decat"papam si noi ceva cald azi"?...Da si tu o idee de papa cald ce se face repede ,nu costa...si nu ia timp...))(exclus omleta si cartofii prajiti).....Aaa..si sa aiba carne..)
Mena- Sefă pe plantaţie
- Sex :
Numar mesaje : 7546
Puncte : 9626
Reputatie : 72
Localizare : Alba Iulia Varsta : 49
Data nasterii : 14/02/1975
Re: Mananc ca sa traiesc si nu traiesc ca sa mananc ...
cartofi franţuzeştisau... cartofi cu ce se găseşte?
Alege ce vrei!
Ideea e că fierbi cartofii tăiaţi cubuleţe, îi pui straturi cu ce ai prin casă, baţi smântână şi ouă, torni printre ei şi agiţi ca să se omogenizeze, apoi razi un pic de caşcaval deasupra şi în 20 minute papa e gata.
Alege ce vrei!
Ideea e că fierbi cartofii tăiaţi cubuleţe, îi pui straturi cu ce ai prin casă, baţi smântână şi ouă, torni printre ei şi agiţi ca să se omogenizeze, apoi razi un pic de caşcaval deasupra şi în 20 minute papa e gata.
vlavi- Scutier
- Sex :
Numar mesaje : 9100
Puncte : 12143
Reputatie : 121
Localizare : Braila Varsta : 66
Data nasterii : 30/10/1957
Re: Mananc ca sa traiesc si nu traiesc ca sa mananc ...
Vlavi....venind spre pc..exact la asta ma gandeam..carofi frantuzesti ..))
Mena- Sefă pe plantaţie
- Sex :
Numar mesaje : 7546
Puncte : 9626
Reputatie : 72
Localizare : Alba Iulia Varsta : 49
Data nasterii : 14/02/1975
Re: Mananc ca sa traiesc si nu traiesc ca sa mananc ...
Vezi?
Se poate! Totul e să vrei să faci papa bun.
Şi mai simplu ieşi cu salata orientală dar eu pierd timp că îi fac şi maioneză...
Se poate! Totul e să vrei să faci papa bun.
Şi mai simplu ieşi cu salata orientală dar eu pierd timp că îi fac şi maioneză...
vlavi- Scutier
- Sex :
Numar mesaje : 9100
Puncte : 12143
Reputatie : 121
Localizare : Braila Varsta : 66
Data nasterii : 30/10/1957
Re: Mananc ca sa traiesc si nu traiesc ca sa mananc ...
Da dă-o-n păcate de dietă, nepoate!
Ia uite colea ce colivă bună şi frumoasă ştiu să fac!
Ia uite colea ce colivă bună şi frumoasă ştiu să fac!
Ultima editare efectuata de catre vlavi in Dum Oct 18, 2009 4:53 am, editata de 1 ori
vlavi- Scutier
- Sex :
Numar mesaje : 9100
Puncte : 12143
Reputatie : 121
Localizare : Braila Varsta : 66
Data nasterii : 30/10/1957
Re: Mananc ca sa traiesc si nu traiesc ca sa mananc ...
aia mi-ai pregtit-o mie? apropo...salahorii ce manaca? k eu aku sunt la munca de jos, incarc saci cu moloz.......
si ca sa fiu intopic: eu mananc ca sa supravietuiesc, nu ca sa
traiesc......ca de trait vad ca traiesc sa car saci cu moloz, nu sa
mananc....
si ca sa fiu intopic: eu mananc ca sa supravietuiesc, nu ca sa
traiesc......ca de trait vad ca traiesc sa car saci cu moloz, nu sa
mananc....
fabienne05- Inginer anti-stres
- Numar mesaje : 4363
Puncte : 8880
Reputatie : 51
Localizare : bucuresti Varsta : 68
Data nasterii : 23/05/1955
vlavi- Scutier
- Sex :
Numar mesaje : 9100
Puncte : 12143
Reputatie : 121
Localizare : Braila Varsta : 66
Data nasterii : 30/10/1957
Re: Mananc ca sa traiesc si nu traiesc ca sa mananc ...
ptiu.imi ploua-n gura vlavi
Oana- Muschetar
- Sex :
Numar mesaje : 2297
Puncte : 6514
Reputatie : 13
Localizare : Bucuresti Varsta : 54
Data nasterii : 21/08/1969
fabienne05- Inginer anti-stres
- Numar mesaje : 4363
Puncte : 8880
Reputatie : 51
Localizare : bucuresti Varsta : 68
Data nasterii : 23/05/1955
Re: Mananc ca sa traiesc si nu traiesc ca sa mananc ...
Bune că nu îngraşă!
Dar să ştii că mi-ai dat o idee.
Acum fug şi-mi prăjesc 2 ouă!
Dar să ştii că mi-ai dat o idee.
Acum fug şi-mi prăjesc 2 ouă!
vlavi- Scutier
- Sex :
Numar mesaje : 9100
Puncte : 12143
Reputatie : 121
Localizare : Braila Varsta : 66
Data nasterii : 30/10/1957
Re: Mananc ca sa traiesc si nu traiesc ca sa mananc ...
mie mi-e pofta de mamaligutza cu branza de burduf, smantana si o ceapa
rosie.....da nu mai am putere sa-mi fac la ora asta.........maine.....
rosie.....da nu mai am putere sa-mi fac la ora asta.........maine.....
fabienne05- Inginer anti-stres
- Numar mesaje : 4363
Puncte : 8880
Reputatie : 51
Localizare : bucuresti Varsta : 68
Data nasterii : 23/05/1955
Re: Mananc ca sa traiesc si nu traiesc ca sa mananc ...
Mie îmi place să pun strat de mămăligă, apoi brânză, mămăligă, ceapă un pic călită, mămăligă, felii de cârnat păjit, mămăligă.
Uns cu mântână şi dat la cuptor vreo 2o minute.
Un deliciu!!!!
Uns cu mântână şi dat la cuptor vreo 2o minute.
Un deliciu!!!!
vlavi- Scutier
- Sex :
Numar mesaje : 9100
Puncte : 12143
Reputatie : 121
Localizare : Braila Varsta : 66
Data nasterii : 30/10/1957
Re: Mananc ca sa traiesc si nu traiesc ca sa mananc ...
fara carnat, de preferat oua crude in cuib si lasat la cuptor......da las pe maine......
fabienne05- Inginer anti-stres
- Numar mesaje : 4363
Puncte : 8880
Reputatie : 51
Localizare : bucuresti Varsta : 68
Data nasterii : 23/05/1955
vlavi- Scutier
- Sex :
Numar mesaje : 9100
Puncte : 12143
Reputatie : 121
Localizare : Braila Varsta : 66
Data nasterii : 30/10/1957
Re: Mananc ca sa traiesc si nu traiesc ca sa mananc ...
vlavi a scris:Mie îmi place să pun strat de mămăligă, apoi brânză, mămăligă, ceapă un pic călită, mămăligă, felii de cârnat păjit, mămăligă.
Uns cu mântână şi dat la cuptor vreo 2o minute.
Un deliciu!!!!
o masa din asta , m-ar omori sigur !!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
enola_gay- Miezul din dodoashca
- Sex :
Numar mesaje : 12892
Puncte : 14894
Reputatie : 39
Localizare : frfnfdfmdmk Varsta : 113
Data nasterii : 01/01/1911
Pagina 2 din 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Pagina 2 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|